Ingen lekkasjer i våre baderom

Når vi bygger et nytt bad eller totalrenoverer et gammelt bad er dette gjerne blant de større investeringer vi gjør i tilknytning til boligen. Da er det viktig å vare klar over at vi er blant de få i Norge som gir deg en garanti for at det nye badet ditt holder tett i 10 år.

Denne garantien gir deg rettigheter langt utover den lovbestemte reklamasjonsretten på 5 år. Garantien gjelder for konstruksjon og oppbygging av vegger og gulv. Skulle det mot formodning oppstå lekkasjer i løpet av garantitiden, utbedrer vi disse inklusive fuktskader, uten kostnader for deg.

Kjøpere av boliger er ofte naturlig nok opptatt av tilstanden på baderommene. Ofte er det knyttet usikkerhet rundt tettheten og om overflatene skjuler fuktskader. Gjennom vår 10 års garanti på at badet holder seg tett fjernes denne usikkerheten. I vårt tilfelle hvor garantien er utstedt av et økonomisk solid firma kan dette bidra til å øke verdien av boligen og dessuten fjerne et ubehagelig tvistepunkt for fremtiden.

Bak vår garanti ligger mange års erfaring med kvalitetssikring av alle faktorer som påvirker kvaliteten av de våtrom vi leverer. Den høye kvaliteten på våre håndverkere er en nøkkel her. 10 års garantien gjelder når vi bygger baderommet fra grunnen av enten ved at vi bygger et nytt baderom eller totalrenoverer et gammelt bad.

totalrenoverer et gammelt bad asker

Våtrom som lekker. Et mareritt! Hovedpoenget med vår garanti er derfor ikke å rette lekkasjer og eventuelle fuktskader selv om det er viktig nok.
Minst like viktig er at vi har den kvaliteten i alle ledd som gjør at vi unngår at lekkasjer oppstår.

Kontakt oss

Ditt navn (required)

Epost (required)

Telefonnummer

Melding